Hitta hit!
Victoriateatern ligger på gågatan i Malmö på Södra Förstadsgatan 18, i höjd med Davidshall. 
Ta stadsbussen till hållplats ”Malmö Davidshall”, gå sedan upp på Kärleksgatan.
 Du kan också ta bussen till Gustav Adolfs Torg som är ca 6 minuters promenad bort. För information om kollektivtrafiken besök Skånetrafikens hemsida.

Parkering
Kommer du med bil? Vi har ingen egen parkering, men närmaste parkeringsplats finns på Davidshallstorg och närmaste parkeringshus finns på Kaptensgatan 4, ”P-huset Anna”. Läs mer…

Tider
Om inget annat anges öppnas dörrarna kl. 19.00, på scen kl. 19.30. De flesta av våra arrangemang består av två delar á 40-50 min med 20 minuters paus emellan. Victoriateatern är en förhållandevis liten lokal med en intim känsla. Vi ber er vara på plats i god tid av hänsyn till övriga besökare och de som uppträder, tack!

Betalning, biljetter och presentkort
Vi tar emot betalning med kontanter och kort. Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i målsmans knä, barn under 18 år betalar studentpris. Biljetter och presentkort till våra arrangemang säljs via Kulturcentralen. Det går att betala i entrén i mån av plats. Läs mer om biljettförsäljning och presentkort här…

Garderob
Garderoben är gratis. Samtliga ytterplagg måste hängas in.

Mat och dryck

Vi har för det allra mesta picknickkonserter vilket innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till våra föreställningar, förutom vid stående konsert (se respektive programpunkt för info). Mat får inte medhavas på balkongen. Vi har en kiosk i foajén som är öppen under hela föreställningen där det går att köpa varma och kalla drycker, godis och snacks.

Tillgänglighet
Entréplan är tillgängligt för rullstolsbundna. Tillgänglighetsanpassad toalett (2 stöd, dörrbredd 85cm) finns precis vid garderoben i foajén. För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är en del av Malmönyckeln. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. minst två vardagar i förväg.

Fotografering, ljud- och bildupptagning
Ljud- och bildupptagning är inte tillåten på våra evenemang utan tillstånd. Är du artist/bokare och vill göra en ljud- eller bildupptagning under din konsert, kontakta verksamhetsledare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i god tid, gärna redan vid bokning. Privat fotografering med exempelvis mobil- eller kompaktkamera är tillåtet om inget annat anges, observera dock att det alltid är förbjudet att använda blixt. Tillhör du press? Kontakta kommunikationsansvarig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att ansöka om fotopass eller pressackreditering.

Bokare/arrangör?
Läs mer här >


Platsöversikt
Klicka här för att öppna som pdf…

Vanliga frågor


Jag tappade/glömde något hos er, vad ska jag göra?
Svar
Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och beskriv det du saknar, samt vilket datum det hänt.

Kan man köpa skivor efter konserten?

Svar
I anslutning till evenemangen kan du ofta köpa skivor, affischer och annat kul. Håll utkik i entrén när du är på plats!

Behöver jag skriva ut min biljett?
Svar
Nej, det räcker med att du visar upp biljetten i din smartphone. Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

Övriga frågor
Kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi hoppas att du fått svar på dina frågor och önskar dig en trevlig upplevelse hos oss på Victoriateatern!

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.