Victoria dansar!


Den 27 april 2017 hade vi premiär för vårt nya koncept "Victoria dansar!" då vi för första gången röjde undan picknickborden och bjöd upp till dans tillsammans med ett av de största namnen inom den moderna swingen just nu – Alice Francis! Det var hur kul som helst och konceptet är nu ett återkommande inslag i programmet.

Hösten 2017:
Lördag 16 september
HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE (US)
Förvänta dig en dansant och ösig mix av hiphop, blås, funk, soul och jazz när de sju musikaliskt genialiska bröderna i Hypnotic Brass Ensemble från South Side Chicago intar scenen!

Fredag 3 november
M-ROCK THE BAND (STONEFUNKERS)
Funklegenden från Stonefunkers: Emrik ”M-Rock” Larsson är äntligen tillbaka på livescenen! Detta är musik som knäcker, svänger och ger 100% livsglädje – Europas bästa funksväng!

Torsdag 14 december
RÄFVEN
En vansinnig och vildvuxen blandning av folkmusik inspirerad av gypsypunk, kurbitsklezmer och balkanbeats – en Räfvarnas afton!

Våren 2018:
Fredag 16 februari
CALLE REAL
Latinamerikanska rytmer med ett av världens mest explosiva, heta och framgångsrika salsa-/timbaband som existerar utanför Kubas kuster!
"Vi har märkt en stor vilja bland våra gäster att röra på sig och dansa till musiken, men hos oss har alltid borden varit i vägen. Victoriateatern är som gjord för denna typ av tillställning och vi hoppas kunna attrahera både vår stammispublik och nya besökare med detta koncept."

Säger Victoriateaterns verksamhetsledare Edin Bahtijaragic.
Observera att det inte är tillåtet att ta med mat & dryck under dessa konserter. Vårt café är öppet.

Media

AddToAny Buttons

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.