Bli flygelsponsor!


Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör och alltid erbjuda dig som besökare den bästa upplevelsen hos oss. Våren 2018 påbörjade vi därför en insamlingskampanj för att finansiera en Steinwayflygel till teatern. Nu finns flygeln på plats, men insamlingskampanjen pågår fortfarande och vi behöver din hjälp. Genom en donation till vår flygelfond bidrar du till att höja kvaliteten på vårt musikaliska programutbud och hjälper oss att säkra Victoriateaterns framtid och ställning som en av Malmös mest vitala och aktuella scener.

Varför en Steinway?
Steinway & Sons har över 160 års erfarenhet av flygeltillverkning och är världens främsta producent av flyglar. En Steinway är flyglarnas motsvarighet till bilarnas Rolls-Royce och 19 av 20 konsertpianister föredrar att spela på en flygel från Steinway & Sons. En flygel från Steinway & Sons är en investering som håller för många generationer framöver och något som både kommer att höja Victoriateaterns status som scen och öka dess attraktionskraft både hos besökare och artister. Ryktet sprider sig snabbt och många musiker söker sig till en scen som kan erbjuda ett riktigt bra instrument av högsta klass.

Vad får jag som sponsor, utöver stoltheten att bidra till Victoriateaterns fortsatta liv som scen?
Som sponsor blir du ägare till en exakt kopia av den tangent eller de tangenter som du sponsrat, får önskad ingravering på ett plakat i Victoriateaterns foajé, samt blir listad som flygelsponsor på vår hemsida. Är ni flera som vill gå ihop för att sponsra en tangent så går det såklart också bra. Vid större donationer, som vid sponsring av en hel oktav får man t.ex. som företag möjlighet att synas på vår hemsida med logotyp, länkar och mer information. Dessutom tillkommer såklart fler guldkorn och godbitar – kontakta oss för att få reda på mer.

Victorias Flygelvänner
Vill eller kan du inte sponsra med en hel tangent, men ändå vill bidra så går det såklart bra – vi kallar det ”Victorias flygelvänner”. Swisha för att bli flygelvän till nummer: 123 374 91 73. Skriv "Flygelvän: Ditt Namn" som meddelande på din inbetalning. Som vän stödjer du inte bara investeringen utan också det fortsatta underhållet av flygeln och bidrar till att den får ett långt liv.

Hjälp oss att sprida kampanjen!
Gå med i vår Facebookgrupp och bjud in dina vänner till den, dela denna sida eller läs och sprid Sydsvenskans artikel om projektet så hjälper du oss att sprida kampanjen – det uppskattat vi verkligen!

Hashtag: #victoriasflygel


hur går insamlingen?

Insamlat: 367 369 kr

mål: 730 000kr

kvar att samla in: 362 631 kr

uppdaterat: 16/4, 2019
Vilken flygel?
Tillverkare: Steinway & Sons
Modell: O,180 cm, 2013
Pris: 730 000 kr
Inkl. klimatanläggning och transport

Hur blir man flygelsponsor?
Klaviaturen består av 88 tangenter, varav 52 vita och 36 svarta, uppdelade i 7 oktaver.

Sponsornivåer:
Vit tangent: 12 500 kr
Svart tangent: 5 000 kr
Hel oktav (7 vita, 5 svarta): 100 000 kr

Kontakta oss via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon: 040-976602. Uppge ditt namn och telefonnummer och berätta hur många tangenter du vill sponsra eller vilken summa du vill skänka.

Vi återkommer med mer information och ett referensnummer för din inbetalning som görs till bankgiro: 5650-6512 (Kulturföreningen Kontrast på Victoriateatern).

Klicka här för att ladda hem infoblad som pdf

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.