Hyr Victoriateatern
– Workshop, konferens, möte

En 100-årig nöjeslokal med en spännande historia som genom åren tagit en mängd olika skepnader; bl.a stumfilmsbiograf, revyteater, konserthus och ockuperat rivningsobjekt. I dag är Victoria ett modernt kulturhus med ett varierat utbud och en publik i alla åldrar.

Lokal och tekniskt utrustning passar perfekt för att hålla workshop, konferens eller möte. Vid cafésittning ryms 124 sittplatser på parkett och ytterligare 45 platser på balkongen, men lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang och även härbärgera något fler personer vid biosittning.

Vid intresse, hör av er till oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Bokare/arrangör?

Finns det något du vill se i vårt program? Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta mer. 
Obs! Vi har tyvärr endast möjlighet att svara i de fall förslaget är aktuellt för bokning

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.