Hyr Victoriateatern
– Workshop, konferens, möte

En 100-årig nöjeslokal med en spännande historia som genom åren tagit en mängd olika skepnader; bl.a stumfilmsbiograf, revyteater, konserthus och ockuperat rivningsobjekt. I dag är Victoria ett modernt kulturhus med ett varierat utbud och en publik i alla åldrar.

Lokal och tekniskt utrustning passar perfekt för att hålla workshop, konferens eller möte. Vid cafésittning ryms 124 sittplatser på parkett och ytterligare 45 platser på balkongen, men lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang och även härbärgera något fler personer vid biosittning.

Victoriateatern arrangerar över 150 spelningar om året. Vi hyr därför ut lokalen i mån av plats och sällan helger.
Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.för att se om just ditt önskade datum är ledigt.

Jag vill ha ett evenemang som är öppet för allmänheten!
Om du vill ha ett evenemang som du vill att vi ska sälja biljetter till, så blir det en del av vårt ordinarie program och vi ber dig då ta kontakta vår bokningsansvarig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ditt programförslag.

Obs!
Vi har tyvärr endast möjlighet att svara i de fall förslaget är aktuellt för bokning


Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.