Finns det något du vill se i vårt program eller vill du hyra lokalen?

Victoriateatern arrangerar över 150 publika evenemang om året. Vi hyr därför ut lokalen i mån av plats och sällan helger. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att se om just ditt önskade datum är ledigt. Obs! Vi har tyvärr endast möjlighet att svara i de fall förslaget är aktuellt för bokning.

Kapacitet

Lokal och teknisk utrustning passar perfekt för att hålla workshop, konferens eller möte. Vid cafésittning ryms 124 sittplatser på parkett och ytterligare 45 platser på balkongen. Lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang och även härbärgera 145 personer i salongen vid biosittning (+ balkongen), Vid stående konsert är maxkapacitet 300 personer.

Du kan se bordsöversikt vid cafésittning genom att ladda hem salongsöversikten här.
Scen- och salongsmått finns i den tekniska specifikationen

Load-in och teknik

Load-in av instrument och scenutrustning sker genom huvudentrén mot gågatan, Södra Förstadgatan 18, enligt avtalad tid. Infart via Kärleksgatan. Det finns ingen dörrklocka, men knacka hårt på glaset så brukar vi höra dig. Om inte, ring din kvällsvärd eller tekniker så öppnar vi.

Du kan se vad vi har för teknik på teatern genom att ladda hem vår tekniska specifikation här. Har du frågor som rör teknik kontakta våra tekniker på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Det är ockå hit vi vill att du ska skicka din techrider och stageplot i god tid före ditt evenemang äger rum.

Parkering

Vi har ingen egen parkering, men smidigast är att parkera på Davidshallstorg och närmaste parkeringshus finns ca 400 m bort på Kaptensgatan 4, ”P-huset Anna”.

Ljud- och bildupptagning

Professionell ljud och bildupptagning är inte tillåten på våra evenemang utan tillstånd. Har du redan ett inbokat evenemang hos oss och vill göra en ljud- eller bildupptagning under din konsert eller föreställning, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i god tid för tillstånd.

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.