1/11: SAGAN OM PIAF – Birgit Carlstén & Lars HolmSAGAN OM PIAF
Birgit Carlstén & Lars Holm

Sveriges egen Edith Piaf, Birgit Carlstén låter "sparven" och hennes korta liv som artist leva upp i berättelser och oförglömliga sånger. En föreställning där misär blir poesi, tillsammans med ackordeonisten Lars Holm, med manus av Åke Arenhill.

”Hon föddes under en gatlyktas nattliga ljus; på en utbredd poliskappa låg en födande kvinna, hennes mor, som förlöstes av en akrobat i soldatuniform, hennes far, inför en liten, men mycket engagerad publik.”

Genom Åke Arenhills penna ges Edith Piaf liv på nytt. Låt dig uppslukas av hennes livsöde, levnadshistoria och sånger genom misär, tragik, kärlek och poesi. Edith Piaf föddes den 19 december 1915 och dog den 9 oktober 1963. Hon levde alltså 17101 dagar och vägde vid sin död endast ca 30 kilo. Det kan knappast finnas någon människa i vår del av världen som inte hört hennes röst. Hon sjöng om kärlek.PICKNICKKONSERT
Torsdag 1 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.