1/9: AMONG LYNX: RELEASEKONSERTReleasekonsert
AMONG LYNXHösten 2016 gjorde Among Lynx succé när de för första gången spelade i Malmö och på Victoriateatern. Nu kommer de tillbaka med sitt första fullängdsalbum i bagaget som släpps i höst! Med en rå kaxighet och djupa rötter i blues och soul experimenterar gruppen med rock och American folk, där resultatet blir en resa mellan western, urskog och storstadens smutsiga avenyer – tungt, svängigt och smutsigt.


Med elektrisk slidegitarr, sång, trummor, munspel och kontrabas blandas roots och rock i ett poppigare format. Under 2016 släppte bandet singeln "Soil" med tillhörande musikvideo där bandet visar att de aktivt tar avstånd från all form av sexism, rasism och ojämlikhet i samhället. Detta är något som präglar bandet i stort och genomsyrar deras låtar. Among Lynx är bandet som rör om i den annars homogena och mansdominerade bluesgrytan.

Gruppen har under sina dryga två år hunnit etablerat sig stadigt på den svenska rootsscenen och har turnerat från norr till söder, allt ifrån stora festivalscener till trånga pubar. Bandet har efter debut-EP'n 2015 utökat sättningen med trummor och utvecklat ett lite tyngre och rockigare sound.

Among Lynx var även med och grundade musikkollektivet "Ladies Got The Blues", som efter succén på Fasching 2014 turnerat flitigt runtom i landet och utomlands.

Bandet släpper sitt första fullängdsalbum 30 augusti 2017 med efterföljande turné.

På scen:
Eva-Mi Ringqvist – sång,
Moa Brandt – gitarr
Elin Öberg – munspel
Tove Brandt – kontrabas
Lina Anderberg – trummorPicknickkonsert
fredag 1 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. pens/Stud: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.