1/9: BASKERYBASKERY
Baskery vänder uppochner på musiken! Förvänta er bluesig banjopunk, newfolk och nordicana med dessa hårresande vassa syskonstämmor. Högoktantrion blandar med lätthet punkig rakhet och oräddhet med det subtila och finstämda i singer/songwriter-traditionen i en energisk liveshow, med vad som verkar vara outtömlig energi och spelglädje!

Gruppen har värmt upp för världsartister som bland annat Robbie Williams, Gary Clark Jr och Brandi Carlile och oavsett var de befinner sig i världen får de svenska systrarna Bondesson höra av publiken att de varken sett eller hört något liknande. Gruppen har tillbringat flertalet år i USA för turnerande, låtskrivande och skivinspelningar och har jämförts med allt från Fleetwood Mac, First Aid Kit, Black Keys till Led Zeppelin.

På scen:
Greta Bondesson – 6-strängad banjo, sång och trummor
Stella Bondesson – kontrabas och sång
Sunniva Bondesson – akustisk och elektrisk gitarr och sång

Picknickkonsert
Lördag 1 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.