10/5 LILIANA ZAVALA – Releaseturné "Cabildo"


Mix Musik presenterar:
LILIANA ZAVALA – Releaseturné "Cabildo"

En resa genom moderna folkloren i Argentina, afrolatinska rytmer och svensk folkmusik.

Liliana Zavala, slagverkare, sångare, låtskrivare, konstnär och producent, född
och uppväxt i Córdoba, Argentina, idag bosatt i Stockholm. Hon är en väl etablerad musiker och spelar i många band. Länge har hon burit på en idé som uttrycker hennes egen musik.

Tillsammans med den argentinska gitarristen Marina Pellegrino har hon skrivit och arrangerat musiken till debutalbumet ”Cabildo”. Med på releasturnén finns även basisten Lisa Löwgren. ”Cabildo” är en resa genom moderna folkloren i Argentina, afrolatinska rytmer och svensk folkmusiken.

Liliana Zavalas dynamiska trio frammanar bilder som tagna ur Frida Kahlos färgrika värld.

Mer info: Mix Musik

Picknickkonsert
Onsdag 10 maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 150:- vid bord alt. 130:- på balkong. Medlem i Mix Musik: 120:- vid bord alt. 100 på balkong. Student: 100:-.


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.