14/12: RÄFVEN "Victoria dansar!"Victoria dansar!

RÄFVEN
Räfven bjuder på en vansinnig och vildvuxen blandning av folkmusik inspirerad av gypsypunk, kurbitsklezmer och balkanbeats – en Räfvarnas afton på Victoria dansar!

De började som en kringresande gatuorkester under våren 2003 och har sedan dess gjort sig kända för sin spelglädje, explosiva scenutstrålning och oemotståndliga dansmusik. Räfven tror på mirakel i vardag och i fest, på överraskningar, magi och det fullständigt oväntade. De bjuder in till en värld där allt kan hända, där dans, musik, glädje och gemenskap är i fokus, där alla är stjärnor och där stjärnorna faller.

Räfven har alltsedan starten valt att hellre säga ja än nej, och har på så sätt fått glädjen att spela över hela Sverige och halva Europa. De senaste åren har Räfven spelat två gånger på Glastonbury i England, världens största festival. De satte ett nytt rekord för störst antal sålda skivor någonsin på Fuji Rock festival, och under bandets senaste headlineturné i Japan spelade de för ett utsålt Club Quattro i Tokyo.

Per Svenner – slagverk
Rasmus Blanck – kontrabas
Johan Dahlkvist – dragspel
David Fraenckel – trombon
Jonas Lundberg – gitarr
Martin Nurmi – saxofon
Loke Nyberg – fiol
Daniel Wejdin – tambura

Stående konsert
(Obs! Ej picknick)
Torsdag 14 december

Insläpp: 19.00
På scen: ca. 19.30

Förköp: 100:- i salongen (stående) 150:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen).  Entré vid köp i dörren 150:- (i mån av plats). 


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.