14/9: THE MEN + BRAINPOOL – All Together nowAll Together Now!
THE MEN + BRAINPOOL

En helkväll där allt som kan hända händer. Välkommen till en rockfest av sällan skådat slag när två av den klassiska Lundarockscenens mest tongivande band slår sina påsar ihop. Under Paul McCartneys gamla paroll ”All Together Now” tar de med publiken på en 360-graders tripp runt de flesta musikstilar som har påverkat popkulturen från 1964 och fram till våra dagar.

The Men har sedan debuten år 2000 utforskat sin högoktaniga musik i gränslandet mellan klassisk R&B, powerpop och soul, medan Brainpool har tagit den energiska punkpopen från tidigt 90-tal in i ett egensinnigt symfoniskt ljudlandskap.

The Men, med sina rötter i Lundaband som The Girls, The Sinners och Colubrids, har förstås korsat vägarna med Brainpool flera gånger tidigare. Olof Wallberg turnerade med Brainpool 1999 och Ola Främby körar på hiten ”Bandstarter”.  När The Men hösten 2016 spelade på Stadshallens tak under Kulturnatten i Lund dök Brainpools David Birde upp och sjöng ”The Jam’s” In The City” – vilket återgäldades när Sven Köhler några månader senare kallades in för att sjunga ”Bandstarter” under Brainpools spelning på Blå Båten i Malmö.

Räkna med liknande partnerbyten under ”All Together Now”-kvällen – kanske det närmaste Lund kan komma Rolling Stones ”Rock’n’Roll Circus” under överskådlig tid. Och varför ”All Together Now”? – Därför att det är Beatles bästa och minst spelade låt, svarar Ola Främby direkt. Såklart. Be there.

På scen:
THE MEN
Sven Köhler – sång
Olof Wallberg – gitarr
Ola Främby – bas
Mattias Pedersen – trummor

BRAINPOOL
David Birde – gitarr, sång
Christoffer Lundquist – bas, klaviatur, sång
Jens Jansson – trummor

Bild: Tommy Lampinen

Picknickkonsert
Fredag 14 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 300:- vid bord el. 260:- på balkong alt. stud/pens: 260:- vid bord el. 220:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.