15/11: OLIVIA STEVENS – PASSIONOLIVIA STEVENS: PASSIONEn musikteaterföreställning om en artists gripande resa in i rampljuset. Följ med på en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris med artisten Olivia Stevens. Passion är en personlig och humoristisk föreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor; ibland till bristningsgränsen.

Detta är en föreställning om drömmar, om med och motgång, om de stora scenerna och de mycket små. Vi får höra otaliga berättelser från föreställningar som Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar.

”Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar”. – hälsar Olivia.

"En fascinerande berättelse om livets baksidor"

"Succéunderhållning för finsmakare”. - Expressen

 "Stevens är passion så fort hon går in på scen…avväpnande” - Cabaret Scenes, NY

 "Hon kastar sig in i beskrivningen av en audition för den legendariska regissören Ariane Mnouchkine på Théâtre du Soleil i Paris. Olivia står högst upp på en stege och blir skräckslagen när Mnouchkine ber henne att falla baklänges. Med sången för Stevens oss in i en värld av minnen...hon knockar oss med sitt råa framträdande.” - Cabaret Exchange, New YorkPICKNICKFÖRESTÄLLNING
Torsdag 15 November

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.