15-16/3: WENTUS BLUES BAND (FIN) MEETS KNUT REIERSRUD (NO)WENTUS BLUES BAND (FIN)
MEETS
KNUT REIERSRUD
(NO)Stormöte inom nordisk blues när ett av Nordens främsta bluesband, Wentus Blues Band från Finland, möter den eminente gitarristen Knut Reiersrud från Norge. Detta blir ett möte som inte går av hackor!

Wentus Blues Band är kända för att leverera explosiv rejäl blues och hetlevrad rhythm and blues med en säregen, tillbakalutad stil. Sedan starten 1986 har de knappast legat på latsidan. De har turnerat flitigt och spelat runt 150 gig om året i 17 länder och har släppt tio plattor. De har stått på scen tillsammans med många av branschens stora namn, som Eric Bibb, Carey Bell, Eddie Kirkland, Gary Primich, Kim Wilson, Louisiana Red, Mick Taylor, Phil Guy, Sonny Rhodes och Sven Zetterberg, för att bara nämna några.

 “These guys play the kind of Rythm & Blues that would make America proud”

Knut Reiersrud har under trettio år spelat på sina många gitarrer på otaliga scener och fångat publiken världen runt. I Sverige är han kanske mest känd för sitt samarbete med Eric Bibb och Ale Möller i Blues Detour och även som tidigare vapendragare till Sven Zetterberg i bandet Four Roosters.
 
Hans behandling av stränginstrumenten, både musikaliskt och visuellt, är att betrakta som en totalupplevelse. Med sin enorma erfarenhet, 14 soloalbum, medverkan på över 200 inspelningar och turnéer på alla världens kontinenter är han närmast en levande legend.

Konserten anordnas inom ramen för Nordisk Puls och DP Agency.Picknickkonsert
Torsdag 15 mars &
fredag 16 mars

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 300:- vid bord alt. 260:- på balkong. Stud/pens: 260:- vid bord alt. 220:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.