16/9: HYPNOTIC BRASS ENSEMBLE "Victoria dansar!"Victoria dansar!
HYPNOTIC BRASS ENSEMBLEFörvänta dig en dansant och ösig mix av hiphop, blås, funk, soul och jazz när de sju musikaliskt genialiska bröderna i Hypnotic Brass Ensemble från South Side Chicago intar scenen på Victoria dansar!

2001 släppte de sin första LP, för vilken de mottog en American Authors’s Award. Under 2005 flyttade de till New York och släppte sin andra LP. Tusentals sålda skivor senare var succén ett faktum. Sedan dess har HBE samarbetat med artister som Mos Def, Prince och Gorillaz. Spelat för ett fullsatt Sydney Opera House, hörts på soundtracket till filmen "Hunger Games", spelat på klubbar och festivaler som Glastonbury, Coachella, Womad, Roskilde och byggt upp sin fanbase och spritt sitt typiska sound.

Kuriosa:

Bröderna är alla söner till jazztrumpetaren Phil Cohran (som bland annat spelat med Sun Ra, var med och grundade AACM och fungerade som mentor till Earth, Wind & Fire). PBS har också gjort en dokumentär om gruppen; "Brothers Hypnotic". Läs mer om den här…

Stående konsert
(Obs! Ej picknick)
Lördag 16 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Förköp: 200:- i salongen (stående) 250:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen).  Entré vid köp i dörren 250:- (i mån av plats). 


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.