17/5 DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND "Victoria dansar!"

 
Victoria dansar med

DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND
Själfull roots reggae av klassiskt, tidlöst snittTillsammans med sitt kompband "Hot This Year Band" bjuder Daniel Lemma på en gungande, svängig kväll när vi för andra gången röjer bort picknickborden, öppnar upp dansgolvet och tar på oss danskostymen på "Victoria dansar!"

Daniel Lemma slog igenom för en bredare publik år 2000 med soundtracket till Josef Fares film ”Jalla Jalla” och hiten ”If I Used To Love You”. Både albumet och singeln grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har Daniel hunnit med att släppa totalt sju album – nu senast ”Common Ground”.

”Common Ground” var första samarbetet mellan Daniel Lemma och Hot This Year Band som består av några utav Skandinaviens absolut främsta reggaemusiker och producenter. Första singeln ”Mr Hibbert” har gått varm på radio under våren och sommaren, och full-längdsalbumet fick ett varmt mottagande när det släpptes i slutet av april, 2016.

Skivan har beskrivits som en hyllning till reggaens klassiska 70-tals epok. Patrik ”Partillo” Alexandersson (Kapten Röd, Etzia, Syster Sol, Norris Man m fl) har producerat, och resultatet är en samling låtar av klassiskt, tidlöst snitt med själfull roots reggae.

På scen:
Daniel Lemma - gitarr/sång

Patrik Alexandersson - trummor

Lars Thörnblom - bas

André Karlsson - keyboard

Anton Müller - gitarr
+ en riktigt svängig blåssektion!Stående konsert
(ej picknick)
Onsdag 17 maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 150:- dans-eller balkongbiljett vid förköp.
200:- i dörren.


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.