18/1: CURE-A-PHOBIACURE-A-PHOBIA (SE/NO)
Releasekonsert: ”Regeneration" 


 

Organisk, progressiv pop med inslag av jazz, kabaré och improvisation. Lekfullt men teatraliskt vemodigt. Kraftfullt men fjäderlätt. Musik med lika mycket ljus som mörker. Malmöbaserade Cure-a-Phobia går sin egen väg och skapar en värld där allt är möjligt.

Nu släpper de äntligen sin tredje skiva “Regeneration” och har denna kväll releasekonsert på Victoriateatern. Skivan består av elva låtar med en hel drös olika gäster från Malmös färgstarka musikliv. “Regeneration” berör teman som förtryck, motgångar och frigörelse. Att växa upp, släppa kontrollen, att gå sönder, återskapa sig själv och komma ut starkare på andra sidan. Bandet vill stå upp för systerskapet och uppmana till förändring.

Cure-a-Phobia har tidigare släppt två album - “Water” (2012) och “What’s Kind About Mankind” (2014) på åddbåpp produktion.

På scen
Jenny Nilsson (Lur, SaliBambra) – sång
Fanny Gunnarsson (Fanny Gunnarsson Quartet, We Float) – piano, wurlitzer och sång
Elina Nygren (Kv.Arken, Vindla String Quartet) – viola
Anne Marte Eggen (We Float, Ljom) – elbas
+ gäster

Foto: Jonas Persson

PICKNICKKONSERT
Fredag 18 januari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 100:- vid bord el. på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.