20/10: MAN OF CONSTANT SORROW – A TRIBUTE TO "O BROTHER WHERE ART THOU?"A tribute to
O BROTHER WHERE ART THOU?
MAN OF CONSTANT SORROWVi förflyttas till 30-talets Mississippi när soundtracket till bröderna Coens, numera kultfilm, "O Brother Where Art Thou?" får liv i en helt ny tajt konstellation bestående av ett gäng kända Malmömusiker med rötterna i bluegrass, country-, blues -och soulscenen.

Man of Constant Sorrow framför det härliga soundtracket från den populära filmen med bl. a. George Clooney och John Goodman i huvudrollerna. 17 fantastiska låtar från 30-talets amerikanska söder med hits som ”Man of Constant Sorrow”, ”In the Jailhouse Now”, ”Down to the River to Pray”, ”Hard Time Killing Floor Blues” och många fler. 1,5 timme fylld med bluegrass-, country-, gospel- och folkmusik, uppblandat med en och annan klassisk filmreplik, och en stor skopa humor!

På scen:
Reggie Scott – sång och gitarr – från bandet Soul University
Darren Ward – bastrumma, tvättbräda, sång och konferencier
Johan Malmberg – sång, fiol, banjo – från The Original Five
Daniel Olsson – dobro – från The Original Five
Dan Englund – ståbas och sång – från The Original Five
Maria Stille – sång och gitarr – från Swinging HayridersPicknickkonsert
Fredag 20 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong. Pens/stud: 160:- vid bord alt. 120:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.