20-21/4: MABB – MALMÖ ARTIST'S BOOK BIENNALMABB
Malmö Artist’s Book Biennial


Sveriges första internationella mässa med fokus på artist’s books, MABB, ger plats för en internationell utställning och mässa för konst som inspireras av boken som form och koncept. 

MABB arrangeras för första gången 2018, och är den första internationella artist’s book-mässan i Sverige. Ett tjugotal utställare – svenska och internationella konstnärer, förlag, bokhandlare och organisationer deltar. Mässan innehåller även presentationer, performances och liveframträdanden på scenen.

Arrangör av mässan är Multipel.nu, en organisation som verkar för samtal, spridning och försäljning av multipel konst med över 150 konstnärer och 400 konstverk i sitt webbgalleri, däribland många artist’s books. Förutom att driva webbgalleri arrangerar Multipel.nu årligen utställningar och arrangemang med fokus på multipel konst.

mässa
Fredag 20 april - lördag 21 april

Öppettider
Fredag: 12-18
Lördag: 11-17

Fri entré
Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.