20/5 GRAB THEM BY THE BALLSGrab Them By the Balls
En humorshow av och med komikern Yvonne Skattberg

”Vi följde valdebatterna med häpnad - att en valdebatt kan låta som taget ur ett gräl från Paradise Hotel var verkligen en nyhet. Föreställningen uppstod i huvudet direkt när jag hörde att Trump hade vunnit. Vad händer när dörren till Vita Huset stängs? Vilka locker-roomtalks har vi missat? Man blir så nyfiken.” Säger Yvonne Skattberg.

Vi har fått höra att kvinnor inte har tillräcklig kompetens, nu undrar världen nyfiket. Var är kompetensen? Se humorshowen med komikern Yvonne Skattberg

Regi: Sanna Ekman
Illustration: Anders Parsmo

Yvonne Skattberg utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Med föreställningen ”Alla har ADHD” gjorde Yvonne stor succé, en föreställning hon turnerade med under flera år. Just nu spelar hon humorshowen ”Alla har Råd, en rapport från korttidsanställningsträsket”.

Förutom egna uppsättningar har Yvonne medverkat i krogshower såsom ”En liten jävla krogshow”, ”En liten jävla julshow” och ”En annan liten jävla show” tillsammans med bl. a. Anna-Lena Brundin och krogshowen ”Offroad” tillsammans med bl. a. Ann Westin. Hon har även medverkat i ett flertal TV- och radioprogram som ”Extra, Extra”, ”Släng dig i brunnen”, ”Stockholm live”, ”SVT Debatt”, ”Go’kväll* och i ”Vardagspuls”. 2013 var hon medförfattare till boken !Jag bombade - Scener från ett ståuppliv” som utgavs på Ekerlids förlag.

Picknickföreställning
Lördag 20 mars

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 220:- på balkong. Pens./stud: 180:- vid bord alt. 160:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.