20/9: MISS JEKYLL & MRS HYDEMISS JEKYLL & MRS HYDE
En standupshow med Jessica PerssonI en salig blandning av högt och lågt, brett och smalt, komik och sång bjuder ståuppkomikern Jessica Persson på sin första soloshow. En föreställning om alla de olika sidor som vi människor har. Elakhet, snällhet, generositet, snålhet, avundsjuka och hur mycket pengar kan man egentligen lägga på hudkrämer?

1886 skrev Robert Louis Stevenson den klassiska kortromanen om den skötsamma och trevlige Dr Jekyll och den onde, fule Mr Hyde. Bakgrunden sägs ha varit den skotske mannen William Brodies dubbelliv. Brodie var möbelsnickare på dagen och bankrånare på nätterna.

130 år senare sätter komikern Jessica Persson upp sin första soloshow Miss Jekyll och Mrs Hyde”. - Fast min bakgrund är mer den frireligiösa flickan som blev ICA-fru, skilde sig och blev ståuppkomiker! Men ja g har alltid förundrats över hur jag kan gå från den väna till den djävulska på tre sekunder!”

Och hur gick det för Brodie? Jo, han hängdes. Det är inget som Jessica riskerar. Ja, såvida det inte är dödstraff på att få folk att skratta.

Showen regisseras av manusförfattaren och regissören Sara Young.

Jessica Persson, har på bara 4 år gått från nybörjare till att synas på de stora standupscenerna i Sverige, bla Norra Brunn, MACK och Gasta.  Hon driver också en framgångsrik standupklubb i Osby, är en flitigt anlitad konferencier/moderator och medverkar vid tillfälle även som sidekick i Radio Kristianstad. Jessica har under många år även spelat revy och fars.

PicknickFÖRESTÄLLNING
Torsdag 20 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
 

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.