21/9: BLUES CARAVAN – BLUES GOT SOULBlues got Soul
BLUES CARAVANTa en floor-filling soulman från London, addera en fängslande historieberättare från sydstaterna, kasta in en mycket lovande Philadelphiabaserad sångerska och saxofonist – och håll i hatten! Ruf Records Blues Caravan kommer till Malmö med en sättning som det slår gnistor om – Big Daddy Wilson, Si Cranstoun och Vanessa Collier!

Blues Caravan är ett återkommande koncept som skivbolaget Ruf Records har kört sedan 2005, med olika sättning. Årets upplaga är extra intressant, med tre mycket starka och dynamiska scenpersonligheter i fronten, som turas om att sjunga. Toppmusiker musiker var för sig, och när de spelar tillsammans skapas magi.

Egna låtar varvas med blues- och soulklassiker som “Bring It Home To Me” och “How Sweet It Is To Be Loved Be You”. Detta blir enda spelningen i Öresundsregionen, så missa inte detta!

Big Daddy Wilson
Bluesveteran född i North Carolina, som har spelat på Åmåls Bluesfestival flera gånger men nu kommer till Sydsverige för första gången. Nya plattan ”Neckbone Stew” har fått toppbetyg i internationell press.

Si Cranstoun
Engelsk sångare och gitarrist som också just har släppt platta på Ruf, ”Old School”, med rock ’n’ roll och rhythm ’n’ blues.

Vanessa Collier
Ung saxofonist och sångerska utbildad vid Berklee College of Music, som nyligen har släppt sin andra platta, ”Meeting My Shadow”.

Dessutom hör vi på scen basisten Roger Inniss som är en veteran som spelat med alla från Chaka Khan till Climax Blues Band. Gitarristen Cesare Polli som i vanliga fall spelar i Big Daddy Wilsons eget band och trummisen Markku Reinikainen som turnerat med Erja Lyytinen I många år.Picknickkonsert
TORSDAG 21 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 300:- vid bord alt. 260:- på balkong. penS/STUD: 260:- vid bord alt. 220:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.