22/9: THE BILLY CROSS BAND (US/DK)THE BILLY CROSS BAND
(US/DK)Spelglädje som smittar av sig till bakersta raden! Rock’n’roll, blues, country och bluegrass – med andra ord amerikansk folkmusik i dess vidaste bemärkelse med rocklegenden Billy Cross och hans band.

Under mer än 50 år har Billy Cross haft en legendarisk karriär både som rockgitarrist, sångare, låtskrivare, producent och arrangör. Hans historia inleddes med The Esquires hemma i New York och kulminerade som gitarrist till Bob Dylan i slutet av 70-talet. Därefter har Cross spelat med bland andra Meat Loaf och på Woodstock-festivalen ingick han i nostalgiakten Sha Na Na. I Sverige är han nog mest känd för sina samarbeten med musiker som Dan Hylander, Björn Afzelius och Mikael Wiehe.

På scen:
Billy Cross – sång och gitarr
Fl. Osterman – bas och sång
Dan Hemmer – org. och sång
Henrik Askou – trummorPicknickkonsert
Lördag 22 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 300:- vid bord el. 260.- på balkong alt. stud/pens: 260:- vid bord el. 220:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.