23/10: BLIND BOY PAXTONBLIND BOY PAXTONHan kan vara den bästa multiinstrumentalisten som du aldrig hört talas om. Ännu. Den tiden kommer dock snart att vara över. Sin ringa ålder till trots har Jerron "Blind Boy" Paxton fått rykte om sig att ha förmågan att förflytta sina lyssnare tillbaka i tiden till 20-talets sydstater och få dem att önska att de kunde stanna där för gott. Blues i världsklass!

Paxton uppträdde på Lead Belly Tribute inför ett utsålt Carnegie Hall den 4 februari 2016 tillsammans med artister som Buddy Guy, Eric Burdon, Dom Flemons, Tom Paley med flera och det är ingen överdrift att säga att Paxton imponerade och att ryktet börjat gå. Han sjunger och spelar inte mindre än åtta instrument – banjo, gitarr, piano, fiol, munspel, cajun, dragspel och slagverk – och har en enastående förmåga att omvandla traditionell jazz, blues, folk och country, lyfta den in i nutiden och väcka den till liv.

Paxton är en talang i världsklass och har dessutom en färgstark karaktär som fascinerar med sin humor och sitt berättande.  Han har prytt omslaget till bland annat Living Blues Magazine och Village Voice och har bl.a. intervjuats på FOX News. Enligt Will Friedwald på Wall Street Journal, är Paxton "praktiskt taget den enda musikern i sin generation som med rättvisa gestaltar 1920-talet och 30-talets blues.Picknickkonsert
Måndag 23 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong.  Pens/stud: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.