23/4: ELLEN ANDREA WANG TRIO (NO)Jazz i Malmö presenterar
ELLEN ANDREA WANG TRIO
(NO)

Hyllade norska basisten, sångerskan och kompositören Ellen Andrea Wang är en innovativ artist som blandar stilar på ett nytt och kreativt sätt. Ellens musik är en smakfull mix av jazz- och popelement där hon blandar lyriken och det oputsade, det akustiska med det elektriska för att skapa ett urbant och unikt ljudspråk med den traditionella sättningen bas, trummor, piano och sång.


Till Victoriateatern kommer hon med sin trio och de efterfrågade musikerna Andreas Ulvo på keyboards och Erland Dahlen på trummor.

Wang är också grundare av den kritikerrosade indiejazzbandet Pixel som har nått stor framgång både i Sverige och utomlands. De sista två åren har Wang turnerat med Manu Katché Band och Marilyn Mazur Shamania. Wang har även framträtt med Sting 2016.

Ellen har mottagit en mängd utmärkelser, några är:
2011: "This year's Talent Award" at "DølaJazz»
2012: "New Star of The Month" by the "Japan Magazine"
2015:" The Kongsberg Jazz Award (DnB Award)"

"A commanding presence in any ensemble she plays in, her soft tone and vocal precision are always counterbalanced with heavy and assertive grooves from her double-bass,interlocking with drummers, jazz, pop and groove alike." The Guardian, 2016

Picknickkonsert
Måndag 23 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170 vid bord el. på balkong:-. medl. i jazz i malmö: 120:-. Student: 90:-

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.