24/10: EBBA FORSBERGEBBA FORSBERG
Vid sidan av sina egna kompositioner är Ebba Forsberg kanske mest känd för sina poetiska och mångbottnade tolkningar av andras låtar. Under sin karriär har hon bland annat tagit sig an Leonard Cohens, Tom Waits och Bob Dylans musik. Den här folkrocksångerskan förställer sig aldrig, hon bara sjunger de väl avvägda orden med ett rakt och ärligt tilltal som går rakt in i hjärtat.

Denna kväll kan du förvänta dig en genuint musikalisk och intim, avskalad konsert med Ebba och hennes eminenta gitarrist och keyboardist. Vi kommer att få höra ett axplock från Ebbas tolkningar genom åren från alla hennes utgivna album, från första ” Been There” till senaste ” Om jag lämnar dig”.

Ebba Forsberg har varit verksam som sångerska och musiker i många år och spelade och sjöng med bland annat Traste Lindéns kvintett, Eldkvarn och Ulf Lundell. 1997 kom första egna skivan och den har följts av ytterligare fem, varav tre stycken har varit i samarbete med Mikael Wiehe som tolkat och översatt Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits texter åt Ebba. Mikael och Ebba spelade live tillsammans på ”Dylan på svenska”.

Foto: Karin AlfredssonPICKNICKKONSERT
Onsdag 24 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 260:- vid bord el. 220.- på balkong alt. stud/pens: 220:- vid bord el. 180:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.