25/10: ED MOTTA (BRA) + DJ: ROME (NINJA NIGHTS EVENTS) – Victoria dansar!Victoria dansar!
ED MOTTA (BRA)
+ DJ: ROME (NINJA NIGHTS EVENTS)

 

Hemma i Rio de Janeiro har Ed Motta länge varit en mycket välkänd röst med sin soul, solindränkta pop, funk, postbop, djupa jazz och en nypa västkustrock i en minst sagt svängig mix! Sedan slutet av 80-talet har han varit den artist man refererat till när det talats om jazzy soul från Brasilien – Ed Motta är en levande musiklegend som med stor humor och sitt funkiga band tar med oss på en spännande resa genom sin gränslösa musikaliska värld.

Den internationellt hyllade sångaren, kompositören och underhållaren har alltid haft en öm punkt för soul, jazz, funk och rock och i och med skivan Perpetual Gateways (2016) fick hela världen upp öron och ögon för denne musikaliske gigant. I musiken är Ed Motta i sitt rätta element och nog märks det att han inte bara har en gudabenådad barytonröst, utan också är en vinylsamlare som har full kontroll på sitt musikaliska uttryck – och på musikhistorien!

I september 2018 släpptes hans nya album: "Criterion Of The Senses”.

På scen:
Ed Motta – Fender Rhodes och sång
Matti Klein – piano, klaviatur
Yoràn Vroom – trummor
Laurent Salzard – elbas
Arto Mäkelä – gitarr

Foto: Stefano Martino

DJ:ROME (NINJA NIGHTS EVENTS)
Andreas alt. Rome har under det senaste årtiondet varit involverad i så gott som allt av värde på regionens urbanscen, som DJ såväl som en av vår stads mest omtyckta arrangörer. Ninja Nights, The Boom Bap, Afro Pick och Woohah är några av hans kreationer och koncept. Rome har dessutom öppnat för akter som J. Cole, Bilal, Migos, Seun Kuti, Miguel, Carlou D, Talib Kweli, Big Sean, Ghostface med flera.

Denna kväll packar Rome med sig det bästa han har inom MPB, soul, jazz, fusion och funk för att sätta den perfekta stämningen innan Ed Motta intar vår scen.


Victoria dansar!
Obs! stående konsert, ej picknick

Torsdag 25 oktober

Insläpp: 19.00
På scen ca: 19.30

Förköp: 250:- i salongen (stående) alt. 300:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen). Pris vid köp i dörren: 300:- (i mån av plats).

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.