25-27/4 & 2-4/5: CABARET MOULINExklusivt med
CABARET MOULIN

 

Dragshowgruppen Cabaret Moulin intar finrummet med en exklusiv show med glittrigt färgsprakande, kostymer och shownummer. Med det bästa av det bästa får man ta del av sidor som drag-drottningarna aldrig tidigare visat. Med mer glamour, stor ensemble och hysteriska nummer vrider gruppen nu upp ett par växlar för att skämma bort sin publik åter igen. Pampigt, humor, party och dans, men ändå en gnutta allvar är receptet för kommande show - att leva upp till Årets Dragshow är inget gruppen tar för givet.

Karaktärerna Babushka, Elecktra och Carina de Soleil bjuder in publiken till ett spektakel och en hysterisk resa genom Cabaret Moulins historia. Det blir intimt och exklusivt samtidigt som det blir storslaget och pompöst - en kombination som Cabaret Moulin behärskar ut i fingerspetsarna.  Kom och se gruppen som är kända för att locka publiken till deras shower om, och om och om igen.

Gruppen har sedan 2006 roat Malmöpubliken under flera utsålda hus på bl a Tangopalatset, Moriskan, Wonk, Casino Cosmopol, Club Indigo, Prins Bernard med flera. CM har roat på stora företagsevent och kickoffs runt om i Sveriges städer. Gruppen har också vunnit priser som "Årets Öresundspris" och "Årets drag" på QX-galan som sänds på TV4.
picknickshow
Torsdag 25 april-lördag 27 april & Torsdag 2 maj-lördag 4 maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 350:- vid bord el. 310:- på balkong alt. stud/pens: 310:- vid bord el. 270:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.