26/5 BABIAN – Releasekonsert: ”Den andra sidan”BABIAN – Releasekonsert för ”Den andra sidan”
60-talsinfluerad garagerock med starka texter och sång på skånskaMed sitt primitiva sound och sin excentriska scenshow har Babian blivit ett unikum inom svensk rock. Bandet har hyllats för sina träffsäkra betraktelser och har under mer än 10 års tid spridit sina lyckokickar på klubbar och sommarfestivaler.

Den 26 maj släpps Babians fjärde fullängdsalbum ”Den andra sidan” (Hep Town Records) och i samband med detta blir det releasekonsert på Victoriateatern. Det bjuds på material från den nya skivan varvat med gamla goda babianklassiker. En mängd fantastiska gästmusiker backar upp och dessutom utlovas diverse överraskningar under kvällen!

”Den andra sidan” började som en intern adventskalender som snart kom att involvera alla bandmedlemmarna i låtskrivarprocessen. Resultatet blev ett omfattande material med ett mörkare sound och texter som inte bara slår bakut utan även inåt. Babian leder lyssnaren till den andra sidan med förhoppningar om att denne ska hitta ut med nya perspektiv på tillvaron.

Babian har genom åren turnerat intensivt, gjort ett antal uppmärksammande framträdanden i TV och radio och uppträtt på bl.a. på Roskilde festivalen, Hultsfredsfestivalen, Peace & Love, Siesta, Popadelica, Putte i Parken, Storsjöyran, Emmaboda och Liseberg m. fl.

Babian är:
Tobias Allvin – Sång, gitarr
Conny Andersson – Gitarr, sång
Anders Baeck – Trummor, sång
Christian Norefalk – BasPicknickkonsert
fredag 26 maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 220:- på balkong. Pens./stud: 160:- vid bord alt. 140:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.