27/2: DAN SCHYMAN – ATCHOJazz i Malmö presenterar
DAN SCHYMAN: ATCHO


Improjazz med mycket skickliga improvisationsmusikerna Christopher Cantillo – trummor, Dan Schyman – bas, Maria Bertel – trombon och Martin Küchen – saxofon Susana Santos Silva – trumpet – ett kommunikationsexperiment!

”Ös på bara. Ljud och tystnad. Som en spor för vinden slår du följe med annat levande, utvecklas på nytt. Mot det okända. Oprövade och fullt möjliga. Bara en idé, en knuff. Ibland är det allt som krävs. Gör.”

Dan Schyman grundare av ATCHO är en Malmöbaserad musikant och kompositör, arbetande med institutioner, organisationer och företag internationellt för att utforska rumsliga situationer och sociala modeller i musik, genom begreppet performativitet.

PicknickKONSERT
Tisdag 27 februari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 100:- vid bord el. på balkong. Medl. jazz i malmö: 80:- vid bord el. på balkong. fri entré för studenter.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.