27-28/10: HAN SKA BLI MIN – JOHANNES BROST & SANNA EKMANHAN SKA BLI MIN

JOHANNES BROST & SANNA EKMAN

Stella är en arbetslös skådespelerska, väldigt arbetslös...Under en provspelning träffar hon Viktor, en höjdare inom reklamfilm och de delar en taxi hem. Viktor följer Stella upp på en kopp thé och då får Stella en idé. Hon ska kidnappa Viktor och behålla honom ända tills han ger henne ett jobb.

Så börjar en fullständigt galen gisslankomedi där alla medel är tillåtna! Den folkkäre Johannes Brost i full frihet mot strålande roliga Sanna Ekman i en läcker komedi!

Johannes Brost (Viktor) Genombrottet kom när han spelade i julkalendern 1981, Stjärnhuset. Men hans mest kända roll är som bartendern Torbjörn ”Joker” i TV-såpan Rederiet. Det blev totalt 318 avsnitt under tio år Andra filmer han medverkat i är Black Jack, Änglagård och Jönssonligan dyker upp igen, samt i Avalon som gav honom guldbagge för bästa manliga huvudroll 2012. Nu senast aktuell i TV4-programmet ”Let’s Dance” och SVTs ”Stjärnorna på slottet”.

Sanna Ekman (Stella) är kanske mest känd för sina insatser som skådespelerska i Tv-serie-klassikern ”Tre kronor”, men hon har ett gediget CV som sträcker sig från skådespelerska till dansare, koreograf och regissör. Hon filmregidebuterade 2016 med kortfilmen ”Run, Ran, Run” som mottagit flera priser vid internationella filmfestivaler, däribland för bästa regi.
Foto: Peter Knutson¬

Picknickteater
Fredag 27 oktober &
lördag 28 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 340:- vid bord alt. 300:- på balkong. Pens/stud: 300:- vid bord alt. 260:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.