27/9: CATS & DINOSAURS + PROVA-PÅ-WORKSHOP I SWING OCH LINDY HOPMix Musik presenterar
CATS & DINOSAURS

Mix Musik fixar dansgolvet på Victoriateatern och Göteborgsbandet Cats & Dinosaurs står för musiken.

Swingen var stor under 30- och 40-talet. Musik med tonvikt på rytm och bas inspirerade naturligtvis till en dynamisk dansstil – Lindy Hop. Denna kväll dansar vi till Cats & Dinosaurs – ett vänsterfeministiskt swingkollektiv som med rötterna stadigt planterade i swingtraditionen framför på ett lekfullt och punkigt sätt egna kompositioner med proggiga texter.

Kom redan kl 18 och delta i en prova-på-kurs i Lindy Hop. Du får lära dig att både föra och följa, vilket gör att alla får dubbelt så roligt på dansgolvet!STÅENDE KONSERT
(obs! ej picknick)
ONSDAG 27 september

WORKSHOP: 18.00-19:00
På scen: 19.30

Förköp: 120:- i salongen (stående) eller på balkongen (sittande med rätt att gå ner till salongen). medlem mix musik: 100:-. Vid köp i dörren: 150:-

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.