28/4 SIROCCOMix Musik presenterar:

SIROCCO

En skärva sefardisk kultur med solisten Sofia Berg-Böhm, Patrik Bonnet, Jonas Bleckman och Robin Cochrane.

Sirocco hämtar sin inspiration från den gyllene eran i Al Andalus, södra Spanien. Det var en tid då muslimer, kristna och judar levde sida vid sida och musiken, poesin ja, hela kulturlivet blomstrade.

Siroccos musik spänner över 1000 år och i centrum finns solisten Sofia Berg-Böhm. Hennes varmt klingande röst framför sångerna på ladino, jiddisch, arabiska och hebreiska. Patrik Bonnets flamencogitarr och oud, Jonas Bleckmans cello och Robin Cochranes slagverk, skapar en djup och dramatisk inramning av den känslosamma sången. Välkommen till den arabisk-judiska musiksskatten!

Picknickkonsert
Fredag 28 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 195:- vid bord alt. 175:- på balkong. Medlem i Mix Musik: 150:- vid bord alt. 130:- på balkong. Student: 100:-.


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.