4-5/10: LINDY & BON BON BANDLINDY & BON BON BAND

 

Vi kastas in i en högspänd, dramatisk kabaretvärld av fest, tragik, glädje och glöd, helt utan skyddsnät. Från fiesta till funeral – berusande kärlek, extatisk eufori och blodig smärta! Disney, Piazzolla, flamencoschlager, discodängor och originalmusik. Det finns alltid något att fira och alltid något att sörja. Detta är en show utöver det vanliga som frontas av sångaren och skådespelaren Lindy Larsson.

Artisten Lindy Larsson tillhör ensemblen på Maxim Gorki Theater i Berlin där han nu spelar i hyllade Roma Armee. Han har bl. a. arbetat på Dramaten, Malmö Opera, Stockholms Stadsteater, Malmö Stadsteater, Uppsala Stadsteater och Dansens Hus. Resten av bandet består av en brokig skara musiker som spelat tillsammans i över 20 år. Lindy & Bon Bon Band är något unikt på en svensk scen som måste upplevas med egna ögon.

Rosorna har regnat över Lindy & Bon Bon Band. Publik och recensenter är eniga: detta är något utöver det vanliga.

”En sångare som sjunger rakt ur sin själ”
– SvD

"...ett framträdande som nästan bokstavligt talat transporterar mig till någon slags skruvad drömvärld, där cabaretmusik, utländska mello-låtar och romsk musik sjungs av en man med en röst inte helt olik Fantomen på operan – med andra ord, helt gudomlig[...] VAR HAR DET HÄR BANDET VARIT HELA MITT LIV? Seriöst, det finns inte ett coolare och mer unikt band just i detta nu i Sverige!”
– Kultursajten Below Beneath

På scen:
Lindy Larsson – sång
Sara Edin – fiol
Pelle Halvarsson – cello
Mats Lekander – kontrabas
Pia Lundstedt – gitarr
Miriam Oldenburg – dragspel
Michael Vinsa – trummor

Foto: Louise MorbergPICKNICkkonsert
Fredag 4 oktober - lördag 5 oktober
Insläpp: 19.00 | På scen: 19.30

Pris: 320 kr vid bord, 280 kr på balkong. Stud/pens: 280 kr vid bord, 240 kr  på balkong.

Klicka på "Köp biljett" för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång. De biljetter som inte sålts på förköp säljs i dörren. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För mer information inför ditt besök hos oss: Läs vår FAQ

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.