6/11: KASPER AGNAS CIRKUSJazz i Malmö presenterar
KASPER AGNAS CIRKUS


Med den egensinniga instrumentsättningen tre altsaxofoner, gitarr, bas och trummor skapar Kasper Agnas Cirkus en ljudbild som är glad, arg, humoristisk och självklar som musikalisk helhet med ett inspirerat ensemblespel präglat av musikalisk frihet.


Kasper Agnas har varit verksam som en av de hetare namnen på den Stockholmska jazzscenen de senaste tre åren. Han har samarbetat med musiker som: Torbjörn Zetterberg, Joakim Milder, Julia Strzalek, Nils Landgren mfl. och inte minst med det kritikerrosade brödrabandet Agnas Bros har Kasper spridit sin musik runt om i Europa. Med den egensinniga instrumentsättningen tre altsaxofoner, gitarr, bas och trummor skapar Kasper här med gruppen ”Kasper Agnas Cirkus” en ljudbild som inte är självklar att genrebetäckna men är desto mer självklar som musikalisk helhet. Framför allt är det fråga om ett inspirerat ensemblespel med musikalisk frihet. Musiken är glad, arg och väldigt humoristisk.

I år vann Kasper Agnas den prestigefyllda tävlingen "Montreux Jazz Electric Guitar Competition" i Schweiz och hyllades av jurymedlemmen Wolfgang Muthspiel som en av de nästkommande gitarrstjärnorna.

Julia Strzalek – Altsaxofon 

Signe Emmeluth – Altsaxofon

Kasper Agnas – Gitarr

Mauritz Agnas – Bas

Karl-Henrik Ousbäck – Trummor och altsaxofon


Picknickkonsert
Måndag 6 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

PRIS: 170:- VID BORD eller PÅ BALKONG. medlem i jazz i malmö: 120:- VID BORD eller PÅ BALKONG

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.