6/5 SAMBA TOURÉMix Musik presenterar:
SAMBA TOURÉ
Maliblues med en av de främsta representanterna för musiken från norra Mali.

Samba Touré spelade under lång tid med Ali Farka Touré, som också blev hans mentor. Han inspirerade Samba Touré att skapa sin egen av bluesen och i Mali bildade han sitt band, Fondo.

Mycket vatten har runnit genom floden Niger sen dess och när det framgångsrika skivbolaget ”Glitterbeat Records” tog sig an Samba Touré 2013, kom den internationella karriären igång på allvar.

Hans mässande röst, gitarrens bluesiga slingor och det stabila groovet från slagverket gör honom till en av de främsta representanterna för musiken från norra Mali.

Sättningen är förutom Samba Touré, Djimé Sissoko ngoni, tamani, Ibrahima Séré calabash och Mamadou Sidibé bass. Känn ökenvindarna mot din kind, solens hetta och gunga in i bluesens vagga, Mali!

Picknickkonsert
Lördag 6 maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 195:- vid bord alt. 175:- på balkong. Medlem i Mix Musik: 150:- vid bord alt. 130:- på balkong. Student: 100:-.


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.