7/3: JÖRGEN SJÖBERG ÄR GUIDENJörgen Sjöberg är
GUIDEN
En standupshow om livet som reseledare

En standupshow om livet som reseledare. Vad är det för fel på Danmark? Hur funkar egentligen trafiken på Bali? Finns det verkligen inga dumma frågor? Följ med på en resa tillsammans med komikern Jörgen Sjöberg som garanterat kommer ge dig ett gott skratt!

Innan Jörgen Sjöbergs karriär som komiker tog fart arbetade han inte mindre än sex år som reseledare, destinationschef och rundtursguide på olika destinationer runt om i världen. Ett yrke som minst sagt ledde till massor av möten med underbara människor och försatte honom i en hel del märkliga men roliga situationer. Dessa erfarenheter ligger till grund för denna standupshow där Jörgen med ett energiskt och medryckande kroppsspråk sätter oss in livet som reseledare.

Skåningen Jörgen Sjöberg har underhållit Sverige på heltid under nio år och är idag en av den anrika ståuppklubben Norra Brunns mest anlitade komiker.PicknickFÖRESTÄLLNING
Onsdag 7 mars

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.