7/5: SOL SOLJazz i Malmö presenterar
SOL SOL

Nu möts fyra högprofilerade, egensinniga musiker inom genren jazz/impro i en ny konstellation. Den gemensamma röda tråden är starka melodier, befriade från genre. Med lagom mycket respekt för det komponerade låter Sol Sol musiken plockas isär, ta oväntade vändningar, glida ut i tomma intet.

Tidigare har de hörts i diverse olika sammanhang som Elin Larsson Group, Lina Nyberg Band, Hurrakel!, Anna Högberg Attack och Agnas Bros.

SOL SOL ger sig ut på en odyssé utan att veta vare sig hur målet kommer att se ut eller låta. Kanske hamnar vi på en vacker plats, kanske på en ful. Kanske en som är bägge delar. Vi får se. Följ med!

Elin Larsson – saxofoner
David Stackenäs – gitarr
Mauritz Agnas – bas
Christopher Cantillo – trummor (ersätter Anna Lund)

Jazz i Malmös säsongsavslutningserbjudande på Victoriateatern: Gå 2 för 1 vid köp av förköp via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, 040-103020.

Picknickkonsert
Måndag 7 Maj

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170 vid bord el. på balkong:-. medl. i jazz i malmö: 120:-. Student: 90:-

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.