8/11: LADY A (US) & TOP DOGSLADY A (US)
& TOP DOGS

 

Hon har jämförts med artister som Tina Turner och Chaka Khan – sångerskan Lady A från Seattle kommer tillbaka till Sverige med sin högenergiska blues, soul, funk och gospel!

Lady A är ett yrväder både på och utanför scen och rör sig obehindrat mellan blues, funk och gospel med en fantastisk publikkontakt och scennärvaro. Hon har framträtt tillsammans med artister som Denise LaSalle, Little Milton, Shemekia Copeland, Dr John, Bobby Rush och många fler.

Hon har mottagit en mängd hyllningar för sin musik, bland annat nominerades hennes första album från 2010 till Blues Music Award och hennes andra album till den bästa självproducerade cd-skivan av Washington Blues Society. Hon mottog även nomineringen av Washington Blues Society i kategorin 2013 Best Performer m.m.

Nellie backas upp av Sveriges flitigaste pickupband Top Dogs.

På scen:
Lady A – sång
Sverker Blomberg – gitarr
Erik Möbeln Pettersson – Hammond-orgel
Anders Molle Mohlin – bas
Jonathan Westling – trummor

Foto: Dawn Lucrisia-JohnsonPICKNICKKONSERT
Torsdag 8 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 320:- vid bord el. 280.- på balkong alt. stud/pens: 280:- vid bord el. 240:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.