8/11: ULF STURESONULF STURESON
Nu är sångaren, gitarristen och basisten Ulf Stureson äntligen tillbaka med nytt material. Det är 10 år sedan sist, och album nummer fem i raden, men känslan är den samma som vid debuten. Det är en samling låtar om en värld, en plats och en person i förvandling. Ibland till det bättre, ibland inte.

Det handlar om sorg och saknad, tro, hopp och kärlek på upphällningen, hemlängtan och bortlängtan, nöjen och tristess, träindustrier, bottenfrusna sjöar, hässjor, granar, sommardagar, vinternätter, domusrestauranger och annat spännande som man hittar i landets mest bortglömda delar.

Ulf Stureson slog igenom som soloartist med "I overkligheten". Skivan har hyllats som ett av de mest personliga och intima album som skapats i Sverige bl.a. av tidningen Sonic som placerade det på sin lista över de 100 bästa svenska albumen någonsin. Innan dess hade han gjort djupa avtryck i den svenska musikhistorien som medlem och låtskrivare i Traste och Superstararna och Traste Lindéns Kvintett.

Senaste nytt:
När Ulf Stureson den 17 mars släppte singeln ”Gräs och syra” var det det första musikaliska livstecknet på 10 år, den 18 maj släpper han singel nummer två från det kommande albumet "Alfta förr och nu" som kommer ut den 25 augusti. Singeln heter ”Du var mig så kär” och släpps tillsammans med låten ”Jordeliv”, som är exklusiv för singeln. Lyssna här…Picknickkonsert
onsdag 8 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

PRIS: 260:- VID BORD ALT. 220:- PÅ BALKONG. PENS/STUD: 220:- VID BORD ALT. 180:- PÅ BALKONG

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.