8-9/9: TINGSEKTINGSEKMalmösonen kommer till Victoriateatern med en avskalad duo-uppsättning bestående av honom själv och pianisten Oscar Johansson. Det blir två exklusiva och intima spelningar med självsäker, mustig och nostalgisk soul inspirerad av klassisk musik, folkmusik och RnB – med en touch av svensk urskog. 

Tingsek har förtrollat sin publik med sitt låtskrivande, sin sångröst och varma scenpersonlighet sedan 2005 och med senaste albumet Amygdala tar han oss ännu en gång med storm. Med Amygdala visar Tingsek upp en något mognare, souligare artist än tidigare – ett djup som troligen kan kopplas till det faktum att han de senaste åren både skrivit och producerat amerikanska soulstjärnan Allan Stones senaste platta Radius samt blivit pappa för första gången.

Senaste skivan släpptes den 14 oktober (World Of Its Own Recordings/Border), Tingseks första soloalbum på över fem år, och följdes i höstas upp av en bejublad mini-turné, med utsålda spelningar på bl. a. Vasateatern i Stockholm (där han slog publikrekord), Örebro och Storan i Göteborg. I våras återvände han till Stockholm med tre utsålda spelningar på raken på Södra Teatern, och besökte London för ett gig på det ikoniska The Jazz Café – som han sålde ut även det.Picknickkonsert
Fredag 8 september
& lördag 9 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 340:- vid bord alt. 300:- på balkong. Pens/stud: 300:- vid bord alt 260:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.