9-10/3: SIGGE & WILLE (JAN SIGURD & WILLE CRAFOORD)SIGGE & WILLE
Jan Sigurd och Wille Crafoord + hemlig gäst

Närgången ståuppkomik om livet och såna grejor, musikaliska fantasier och klavertramp. En dryg skåning och en rapp stockholmare – nu uppträder Jan Sigurd och Wille Crafoord ihop som duo för första gången.

Jan Sigurd är författare, artist och humorist med en musikalisk historia som pianist och låtskrivare för Monica Zetterlund. På 80- och 90-talet gjorde han ett antal föreställningar som ”Korv med Mose”, ”Groucho & jag”, ”Om livet & såna grejor”, ”Sturm und drang”, ”Zetterlund & Sigurd" samt ”Sigges sit down comedian show”. Alla gästade de Victoria.

Nu gör han comeback i full skala tillsammans med vännen Wille Crafoord – känd som hiphopare med rapgruppen Just D, samt för en solokarriär med oförglömliga hits som ”Samma typ av annorlunda saker”, ”Kolla morsan”, ”Adam och Eva”, ”Allround”. Han har mottagit Povels Karamelodiktstipendium, sjungit i Melodifestivalen och är även verksam som konstnär. 

PicknickFÖRESTÄLLNING
Fredag 9 mars
& lördag 10 mars

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.