9/11: BADI ASSAD (BRA)BADI ASSADHennes ögon blixtrar av energi, med rösten utstrålar hon värme och känsla och hennes gitarrspel är egensinnigt, uttrycksfullt och liknar ingen annans. Brasilianska Badi Assad är en musikalisk äventyrare med största möjliga uttryck i fokus. I mötet mellan pop, jazz och traditionell brasiliansk musik skapar hon ett helt eget och delikat sound.

Med kombinationen av ett exceptionellt virtuost gitarrspel, en förmåga att skapa utmanande slagverkssound med mun och mikrofon och en röst som uttrycker musikens innersta väsen är Badi Assad en märkvärdig och stark artist på den internationella musikscenen. Hon kommer från en av Brasiliens mest kända musikerfamiljer där gitarren och den traditionella brasilianska musiken alltid varit utgångspunkten. Badi har vågat gå vidare och ur traditionerna har hon utvecklat sin alldeles egna och mycket personliga stil.

Att höra och se Badi Assad live med hennes fenomenala förmåga att kombinera musikalisk innovation, teknisk skicklighet och genuin känsla för musik är något extraordinärt.

Picknickkonsert
Torsdag 9 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 160:- vid bord alt. 120:- på balkong. Pens/stud: 120:- vid bord alt. 80:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.