9/5: DAMN! "Victoria dansar!"Victoria dansar!
DAMN!Det hyllade skånska funkkollektivet Damn! förgyller maj månads ”Victoria dansar!” med sin djupa soul, fartfyllda, dansanta funk och energiska afro beat!

Damn! är ett av Sveriges absolut bästa band på soul- och funkscenen. Live är de etablerat fantastiska och har fyllt landets scener hundratals gånger under drygt två decennier, både som Timbuktus kompband och på egen ben. Alltid med en passion som verkar större än livet själv och alltid med Svante Lodén gråtandes och skrikandes från scenkanten.STÅENDE KONSERT (OBS! EJ PICKNICK)
Onsdag 9 maj

Insläpp: 19.00
På scen: ca. 19.30

Förköp: 200:- i salongen (stående) 250:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen). Entré vid köp i dörren: 250:- (i mån av plats).

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.